Csontsűrűség-mérés DEXA

Csontsűrűség-mérés DEXA 

Csontsűrűség-mérés DEXA

A csontsűrűség mérő vizsgálat 40 éves kor felett mindkét nemnél ajánlott, pl.: genetikai hajlandóság, klimax, csontritkulást okozó gyógyszerek szedésekor, pajzsmirigy-, anyagcsere betegségek esetén. A legmodernebb GE Lunar Prodigy Primo készülék alkalmas a csontok ásványi anyag tartalmának mérésére, a csontritkulás vizsgálata során (osteoporosis) igazolására vagy kizárására és a törési kockázat becslésére.

Teljes testösszetétel – DEXA csontsűrűség vizsgálatok  magánrendelés keretein belül.

A DEXA vizsgálat közben készülék rendkívül alacsony sugárterheléssel dolgozik, káros hatása nincs! A vizsgálat előtt szabad enni, inni, előkészítés nem szükséges, teljesen fájdalommentes, időtartama kb. 10-15 perc, vetkőzést nem igényel.

A vizsgálatokat magánrendelés kereteiben is igénybe veheti. A magánúton indított vizsgálathoz beutaló nem szükséges! A leletet a vizsgálat végén azonnal kézbe adjuk!


DEXA – Csontsűrűség-mérés vizsgálati díjjak

DEXA VIZSGÁLATOK ÁRLISTÁJA
Vizsgálatok: Árak
Alkar mérés 2.000 Ft
Gerinc + egyik oldali combnyak mérés 6.000 Ft
Gerinc + mindkét oldali combnyak mérés 8.000 Ft
Gerinc + mindkét oldali combnyak + alkar mérés 10.000 Ft
Teljes testösszetétel mérés (zsír és izom tömegét és arányát méri) 12.000 Ft

Csontsűrűség-mérés Budapest

A DEXA és a csontsűrűség mérő vizsgálatokat magánrendelés kereteiben veheti igénybe, a modern magán budapesti központunkban.

Hétfőtől – Péntekig 8:00-14:00 óra között fogadjuk a hozzánk forduló járóbetegeket.

Időpontfoglalás telefonon: +36-1-998-0010

Ha a csontsűrűség mérő vizsgálattal kapcsolatban bármiféle kérdése van, kérjük forduljon bizalommal kollégáinkhoz és készséggel adunk Önnek felvilágosítás. 

Pin It on Pinterest