2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem utolsó évében mentőtisztként szereztem tapasztalatot a sürgősségi betegellátás terén. 2002-2007. között a fővárosi BM Központi Kórház, 2007-2008-ig az Állami Egészségügyi Központ Sebészet Osztályán sebész rezidensként, majd szakorvos jelöltként dolgoztam. 2009-től a mai napig a B.-A.-Z. Megyei Kórház Sebészeti Osztályán végzek fekvőbeteg ellátást. 2009-ben általános sebészeti szakvizsgát tettem, 2017-ben sebész adjunktusi kinevezésben részesültem. 2018. óta sebészeti magánrendelésen is végzek járóbeteg ellátást.

Kiemelt érdeklődési területem a minimál invazív (laparoszkópos) sebészet, az onkológiai (daganat) sebészet és a pajzsmirigy sebészet. A laparoszkópos sebészet - jól ismert előnyei (kevesebb műtéti fájdalom, kevesebb sebgyógyulási zavar, sérvképződés kisebb kockázata, hamarabb történő munkába állás) miatt - ma már szinte kizárólagos megközelítési mód számtalan jóindulatú betegségek ellátásában (epehólyag eltávolítása, sérvek sebészi kezelése, a mellékvese sebészete, rekeszsérv ellátása, bélsebészet), de az onkológiai sebészetben is mind szélesebb körben alkalmazható technika - onkológiai kompromisszumok nélkül.

Az onkológiai sebészetben az emésztőszervi daganatok területén szereztem elsősorban gyakorlatot, leginkább a bél eredetű daganatok, májdaganatok, gyomortumorok ellátásában, melyek műtétei során is a laparoszkópos műtéteket részesítem előnyben.