Egyensúlyban a környezettel:

Az egészségmegőrzés és a gyógyulás szempontjából a szűkebb és a tágabb környezetnek is kiemelt jelentősége van. Otthonunkat, mindennapi életünket, munkahelyi körülményeinket is úgy rendezzük, alakítjuk, hogy védjük, óvjuk egészségünket. Eddzük, karbantartjuk testünket, odafigyelünk az étkezésre és közben lelkileg is kiegyensúlyozott állapotra törekszünk.

Azonban mindezek mellett is rendkívül fontos, hogy a szakszerű orvosi ellátás könnyen, gyorsan és kényelmesen elérhető legyen, és hogy gyógyulásunkról megnyugtató, kellemes környezetben gondoskodjanak.

A Margit Medical Center Budapest II. kerületében, Rózsadomb közvetlen szomszédságában, a Margit híd budai hídfőjénél található. Kiemelt szempont volt számunkra, hogy olyan helyszínt válasszunk egészségházunk központjául, amely egyszerre biztosítja pácienseink számára a diszkrét, mégis impozáns környezetet és a könnyű megközelíthetőséget. Így esett választásunk a Margit Palace komplexumra a Henger utca 2/b-ben, amely minden kritériumnak tökéletesen megfelel.

A Duna és a Margitsziget közelsége kellemes és megnyugtató atmoszférát jelent a gyógyulni és a kikapcsolódni vágyóknak is, a Margit híd pedig nemcsak gyalogosan, de kerékpárral is járható. A Margit Medical Center egy fontos közlekedési csomópont, a Margit körút és a Bem rakpart mellett található, ezért autóval is könnyedén megközelíthető. Ha tömegközlekedéssel érkezik hozzánk, a H5-ös, békásmegyeri vagy szentendrei HÉV Margit híd, budai hídfő nevű állomásán, valamint a 4-es, 6-os vagy 17-es villamos azonos nevű megállójában kell leszállni, innen mindössze 3 percnyi könnyű sétával jut el egészségházunkba. Az autóbuszok közül a 6-os, 11-es, 60-as, 86-os, 91-es, 191-es, 291-es járatokat érdemes választani.

Hisszük, hogy a szakértelem és a modern orvostechnikai eszközök használata mellett a környezetnek is nagyon lényeges szerepe van az egészség megőrzésében, a gyógyulásban. A Margit Medical Centerben megnyugtató, szép környezetben várjuk és maximális odafigyeléssel, a legmodernebb orvostechnika segítségével gondoskodunk gyógyulásáról.

Javasoljuk, hogy látogatása utána tegyen egy rövid kirándulást a Margitszigeten, a Duna-parton vagy a környező utcákban, sétáljon vagy biciklizzen át a csodaszép Margit hídon. A pesti oldalon, a Jászai Mari térről még egy kis dunai hajókázásra is van lehetőség.

Pin It on Pinterest