Ingyenes CT- és MR-vizsgálat II. és III. kerületi lakosok részére

Tisztelettel értesítjük a II. és III. kerületi állandó lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező lakosokat, hogy a Margit Medical Center a Budapest Főváros Önkormányzata által indított közbeszerzési pályázat keretében INGYENES CT- MR-vizsgálati lehetőségeket nyert el.

Jelenleg a Margit Medical Center a diagnosztikai vizsgálatokat daganat gyanú kivizsgálására és daganatos betegségek követésére, szakorvosi beutalásra végzi. Az ellátásra jogosultak beutalása szakorvos által történik, a beutalón a C vagy D BNO főcsoport feltüntetésével. Kontrasztanyagos vizsgálatok esetén 1 hónapon belüli vesefunkciós labor szükséges, aminek eredményét a páciensnek magával kell hoznia. Amennyiben kontrasztanyagos vizsgálatra kerül sor a Metformin tartalmú gyógyszerek szedése esetén 2-2 napot a vizsgálat előtt és után ki kell hagyni.

A Margit Medical Center a diagnosztikai vizsgálat teljesítését lehetőleg azonnal, de 7 napon belül, a lelet kiértékelését és kiadását maximum 3 napon belül biztosítja.

A vizsgálatokat a Margit Medical Center-ben (1027, Budapest, Henger utca 2/B.) végezzük.

A páciensek a +36 1 998 0000 vagy +36 30 641 0000-es számon tudnak időpontot foglalni, mely szintén feltétele a vizsgálatok elvégzésének.