KEDVES PÁCIENSEINK!

A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel a következőkben szeretnénk együttműködésüket kérni:

  • Kérjük, ne fogjon kezet munkatársainkkal és kerülje az egyéb fizikai kontaktust.
  • Annak érdekében, hogy a várakozó betegek között biztosítható legyen a megfelelő távolság, kérjük, hogy kísérő nélkül érkezzenek, ha esetleg ez nem lehetséges, akkor kérjük, hogy a kísérő a vizsgáló egységen kívüli várakozzon.

Arra kérjük a vizsgálatra, érkező betegeinket, hogy amennyiben az elmúlt 2 két hétben lázzal, köhögéssel, torokfájással járó betegsége volt, vagy külföldön járt, vagy találkozhatott olyan személlyel, aki az elmúlt 2 hétben külföldön tartózkodott, vegye fel velünk a kapcsolatot és egy új időpontot biztosítunk a számára.

Mindezek mellett arra kérjük betegeinket, hogy megértéssel és türelemmel működjenek együtt vizsgáló egységben dolgozó munkatársaival.

Folyamatosan nyomon követjük az eseményeket, és ezeknek megfelelően naprakész intézkedést hozunk a betegeink és dolgozóink védelme érdekében.

Köszönjük az együttműködést, vigyázzunk magunkra és egymásra!

Tisztelt Pácienseink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ha az elmúlt két hétben Koronavírussal fertőzött területen tartózkodott vagy olyan személlyel érintkezett, aki ilyen helyen járt valamint, saját magán a korona vírus jellemző fertőző tüneteit tapasztalja ( felső légúti megbetegedés – orrfolyás, köhögés, magas láz ) úgy kérjük, hogy a magyar állam által biztosított központi utasításnak megfelelően a zöld számot ( 0680-277-455 ) hívja, és az utasításokat kövesse.

Kérjük tisztelt betegeinket, hogy rendelőnkbe így ne jelenjenek meg a vizsgálaton!

Megértésüket köszönjük!