Oldal kiválasztása

Kedves Pácienseink!

A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel a következőkben szeretnénk együttműködésüket kérni:

– Kérjük, ne fogjon kezet munkatársainkkal és kerülje az egyéb fizikai kontaktust.
– Annak érdekében, hogy a várakozó betegek között biztosítható legyen a megfelelő távolság, kérjük, hogy kísérő nélkül érkezzenek, ha esetleg ez nem lehetséges, akkor kérjük, hogy a kísérő a vizsgáló egységen kívüli várakozzon.

Arra kérjük a vizsgálatra, érkező betegeinket, hogy amennyiben az elmúlt 2 két hétben lázzal, köhögéssel, torokfájással járó betegsége volt, vagy külföldön járt, vagy találkozhatott olyan személlyel, aki az elmúlt 2 hétben külföldön tartózkodott, vegye fel velünk a kapcsolatot és egy új időpontot biztosítunk a számára.

Mindezek mellett arra kérjük betegeinket, hogy megértéssel és türelemmel működjenek együtt vizsgáló egységben dolgozó munkatársaival.

Folyamatosan nyomon követjük az eseményeket, és ezeknek megfelelően naprakész intézkedést hozunk a betegeink és dolgozóink védelme érdekében.

Köszönjük az együttműködést, vigyázzunk magunkra és egymásra! 


– KORONAVÍRUS ELLENANYAG SZŰRÉS – ITT ELÉRHETŐ –


Tisztelt Betegeink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ha az elmúlt két hétben Koronavírussal fertőzött területen tartózkodott vagy olyan személlyel érintkezett, aki ilyen helyen járt valamint, saját magán a korona vírus jellemző fertőző tüneteit tapasztalja ( felső légúti megbetegedés – orrfolyás, köhögés, magas láz ) úgy kérjük, hogy a magyar állam által biztosított központi utasításnak megfelelően a zöld számot ( 0680-277-455 ) hívja, és az utasításokat kövesse.

Kérjük tisztelt betegeinket, hogy rendelőnkbe így ne jelenjenek meg a vizsgálaton!

Megértésüket köszönjük!

 

Szakmai gyakorlat – együttműködési megállapodás leírása