Opening hours
On working days: 8AM - 8PM
Address of the clinic
1027 Bp., Henger utca 2/B
Phone number
+36 1 998 0000 email
Dr. Iván Karaffa

Dr. Iván Karaffa

surgeon


Consulting hours
Thursday
10:00 - 14:00

Check-in

2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem utolsó évében mentőtisztként szereztem tapasztalatot a sürgősségi betegellátás terén. 2002-2007. között a fővárosi BM Központi Kórház, 2007-2008-ig az Állami Egészségügyi Központ Sebészet Osztályán sebész rezidensként, majd szakorvos jelöltként dolgoztam. 2009-től a mai napig a B.-A.-Z. Megyei Kórház Sebészeti Osztályán végzek fekvőbeteg ellátást. 2009-ben általános sebészeti szakvizsgát tettem, 2017-ben sebész adjunktusi kinevezésben részesültem. 2018. óta sebészeti magánrendelésen is végzek járóbeteg ellátást.

Kiemelt érdeklődési területem a minimál invazív (laparoszkópos) sebészet, az onkológiai (daganat) sebészet és a pajzsmirigy sebészet. A laparoszkópos sebészet - jól ismert előnyei (kevesebb műtéti fájdalom, kevesebb sebgyógyulási zavar, sérvképződés kisebb kockázata, hamarabb történő munkába állás) miatt - ma már szinte kizárólagos megközelítési mód számtalan jóindulatú betegségek ellátásában (epehólyag eltávolítása, sérvek sebészi kezelése, a mellékvese sebészete, rekeszsérv ellátása, bélsebészet), de az onkológiai sebészetben is mind szélesebb körben alkalmazható technika - onkológiai kompromisszumok nélkül. 

Az onkológiai sebészetben az emésztőszervi daganatok területén szereztem elsősorban gyakorlatot, leginkább a bél eredetű daganatok, májdaganatok, gyomortumorok ellátásában, melyek műtétei során is a laparoszkópos műtéteket részesítem előnyben.

Dr. Iván Karaffa - Consulting prices:


Name Description Price
Consultation e.g. overview of findings, expert opinion, advice, recipe writing 35 000 HUF / occasion
Control test e.g. as a control study if the same patient reappears within 6 months 26 000 HUF / occasion
Proctologic examination 40 000 HUF / occasion
E-recipe 5 000 HUF / occasion
Not cancelled appointment 15 000 HUF / occasion
The prices listed above are given for information purposes only.

Orders from our doctor

MARGIT MEDICAL CENTER Nyelv váltó gomb