klinika címe
1027 Bp., Henger utca 2/B
telefonszám
+36 1 998 0000 email

Laborvizsgálat


A laborvizsgálat nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, ezért minden esetben csak és kizárólag az orvos adhat megfelelő diagnózist, illetve kizárólag az orvostól várható a kezelés megállapítása.

A gyors és pontos diagnózishoz feltétlenül szükséges a korszerű laboratóriumi diagnosztikák alkalmazása. Az egyik leggyakrabban használt kiegészítő diagnosztikai módszer a betegségeinek megállapításához.

A laboratorium a paciensektől fogadja a magánúton kezdeményezett vizsgálatokat! Ha a vizsgálattal kapcsolatban bármiféle kérdése van, kérjük forduljon bizalommal kollégáinkhoz és készséggel adunk Önnek felvilágosítás.

Mi az a laboratóriumi kivizsgálás?

A laborvizsgálat során a betegségek korai felismerésében nélkülözhetetlen szerepet töltenek be. A közel teljes klinikai kémiai, hormon és tumormarker vizsgálati spektrum mellett, világszínvonalú molekuláris biológiai meghatározásokat végez a labor nagy számban.

Ügyfeleink több százféle laborvizsgálat közül választhatnak, a vizsgálati választék felöleli a laboratóriumi diagnosztika szinte összes ágát. Az általános labor egy olyan átfogó vér-, és vizeletvizsgálat,mely szerveinkről ad/adhat felvilágosítást.

Többször hangzik el, a teljes vérkép kérés is, ami már egy kicsit más vizsgálatokat rejt magában. A laboratóriumi vizsgálatok értelmezése magában foglalja a páciens eredményeinek összehasonlítását a teszt referencia tartományával.

Laborvizsgálatok főbb kategóriái

Szeretnénk tájékoztatni a kedves Olvasót, hogy péntekenként 8:00 – 12:00-ig van lehetősége vérvételi vizsgálatra bejelentkezni. Minden egyéb laborvizsgálathoz szükséges mintát módjában áll a nyitvatartási időnkben leadni a Kollégáinknál. Köszönjük szépen a megértését!

MARGIT MEDICAL CENTER Nyelv váltó gomb