klinika címe
1027 Bp., Henger utca 2/B
telefonszám
+36 1 998 0000 email

Fejfájás szűrőcsomag


A fejfájás meg tudja keseríteni mindennapjainkat. A háttérben állhatnak egyszerű hétköznapi körülmények, mint a fáradtság, a front, a fokozott stressz vagy akár a túl kevés folyadékbevitel. Néha azonban komolyabb probléma is állhat a háttérben, mint pl. a magas vérnyomás vagy a látás romlása, esetleg neurológiai problémák. Éppen ezért a hosszú ideje fennálló, rendszeres fejfájást mindenképp érdemes kivizsgálni. Fejfájás szűrőcsomagunk segítségével kideríthető, hogy mi áll a fájdalom hátterében, esetleg szükségesek-e további vizsgálatok. Fejfájás szűrőcsomagjaink esetében lehetőség van az alábbi vizsgálatok közül választani:

Kapcsolódó áraink

Vizsgálat típus Bázis Standard Extra Extra Plus
Kardiológiai szakvizsgálat (konzílium + EKG + UH)
Nyaki ultrahang
Koponya MR–vizsgálat (natív) És kiegészítő angiográfiás MR (kontrasztanyag nélkül)
Nyaki Gerinc MR–vizsgálat - natív
Pajzsmirigy ultrahang
Labor *
Eredeti ár 151.000 HUF 190.000 HUF 209.000 HUF 215.550 HUF

* A laborvizsgálat a következőket tartalmazza: GOT, GPT, GGT, vérkép+kvali., karbamid, kreatinin koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, vesefunkció

Prosztata-, emlő- és egyéb daganatos megbetegedések esetén javasolt a csontsűrűség vizsgálat elvégzése is, mert ezzel idő előtt kiszűrhető a kezelések következtében esetlegesen kialakuló csontritkulás. Bármelyik csomagunkat választva ezt kedvezményesen, 9 000 Forintos áron lehet igényelni.

Jelentkezzen be a +36 1 998 0000 telefonszámon! Az árak kizárólag az aktuális vizsgálatokra vonatkoznak. Az árak tájékoztató jellegűek. Áraink forintban értendő, bruttó árak. Intézményünkben fizethet készpénzzel, vagy bankkártyával.

MARGIT MEDICAL CENTER Nyelv váltó gomb