klinika címe
1027 Bp., Henger utca 2/B
telefonszám
+36 1 998 0000 email

Szív és érrendszer szűrőcsomag


A szív- és érrendszeri megbetegedések száma egyre nő hazánkban. Az elmúlt évtizedekben megváltozott az életvitelünk, aminek köszönhetően kevesebbet mozgunk, megváltoztak táplálkozási szokásaink és kevesebb figyelmet fordítunk egészségünk megőrzésére. A magas vérnyomás, a koszorúér betegség, a szívritmus-zavar és a szívelégtelenség mind kardiológiai felügyeletet igényel. Szűrőcsomagunk hatékony segítséget nyújt a szívbetegségek korai szakaszában történő felismerésben. Akár konkrét panasz nélkül is felfedezhetők a betegségekre, azok hajlamára utaló jelek, melyek hosszú távon életet is menthetnek. Szív- és érrendszeri szűrőcsomagjaink esetében lehetőség van az alábbi vizsgálatok közül választani:

Kapcsolódó áraink

Vizsgálat típus Bázis Standard Extra Extra Plus
Labor*
Kardiológiai szakvizsgálat (EKG+ultrahang+konzílium)
Nyaki ultrahang
Terheléses EKG
Hasi ultrahang
Eredeti ár 50 000 Ft 69 000 Ft 82 000 Ft 101 000 Ft

* A laborvizsgálat a következőket tartalmazza: GOT, GPT, GGT, vérkép+kvali., karbamid, kreatinin glükóz, kálium, koleszterin, LDL, HDL, triglicerid

Prosztata-, emlő- és egyéb daganatos megbetegedések esetén javasolt a csontsűrűség vizsgálat elvégzése is, mert ezzel idő előtt kiszűrhető a kezelések következtében esetlegesen kialakuló csontritkulás. Bármelyik csomagunkat választva ezt kedvezményesen, 9.000.- Forintos áron lehet igényelni.

Jelentkezzen be a +36 1 998 0000 telefonszámon! Az árak kizárólag az aktuális vizsgálatokra vonatkoznak. Az árak tájékoztató jellegűek. Áraink forintban értendő, bruttó árak. Intézményünkben fizethet készpénzzel, vagy bankkártyával.

Az árak kizárólag az aktuális vizsgálatokra vonatkoznak. Az árak tájékoztató jellegűek.
Áraink forintban értendő, bruttó árak. Intézményünkben fizethet készpénzzel, vagy bankkártyával.

MARGIT MEDICAL CENTER Nyelv váltó gomb