klinika címe
1027 Bp., Henger utca 2/B
telefonszám
+36 1 998 0000 email

Rólunk

A Margit Medical Center 2016 júniusában nyitotta meg a kapuit azzal a céllal, hogy a betegellátásban egy modern, komplex egészségügyi és diagnosztikai képalkotó központot hozzon létre Magyarországon. Kiválóan felszerelt egészségközpontunkban megtalálhatóak a legmodernebb diagnosztizáló eszközök, egy kitűnően felszerelt, illetve a beavatkozásokra kialakított modern műtő, valamint helyet kapott egy ultramodern labor is. Budapest gyönyörű részén, a Margit híd lábánál közel 1000 m2-en várjuk pácienseinket. Teljes diagnosztikát végzünk a legkorszerűbb gépekkel, valamint komplex szakorvosi ellátó egység is pácienseink rendelkezésére áll. Kardiológus, onkológus, urológus, sebész, érsebész, nőgyógyász, fül-orr-gégész, diabetológus, endokrinológus és reumatológus szakorvosaink fogadják pácienseinket nap mint nap.

A több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező képalkotó diagnosztikában is az élen járó cégcsoport kitűnő radiológusi, szakasszisztensi és szakorvos gárdája erősiti az egészségközpont tökéletes működését.

Dr. Derényi Anita, ügyvezető igazgató 27 éve humán egészségügyi szolgáltató céget vezet, a Mediworld Plus Kft.-t és a Mediworld Diagnosztikai Kft.-t. A doktornő 1998-ban Summa Cum Laude minősítéssel végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Egész életét a gyógyítás, az ápolás, a minőségi munka, a tudásvágy és a szeretet vezényelte. Ezen elvek alapján hozta létre és vezeti a Margit Medical Centert.

A gyógyításhoz a diagnosztika elengedhetetlen, így a legmagasabb szintű CT, MR és ultrahangvizsgálatokat végezzük. A Margit Medical Centerben hiszünk abban, hogy a legmodernebb technika segítségével folyamatosan gyarapítva tudásunkat, minden egyes itt dolgozó kolléga a legjobbat nyújtja a hozzánk érkező páciensek számára.

Büszkeség számunkra, hogy központunkat azonnal akkreditálták a radiológiai rezidensek szakorvossá való képzésére, amit azóta is, folyamatosan megújítva az akkreditációt, folytatunk. A Margit Medical Centerben komoly oktatási program működik.

A Margit Medical Centerben több tízéves szakorvosi tapasztalattal rendelkező orvosok várják, nyugodt, szép, békés és empatikus környezetben.

MARGIT MEDICAL CENTER Nyelv váltó gomb